Termeni si conditii website

**1. Introducere**

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza utilizarea site-ului magiccastlebucuresti.ro de catre vizitatori si clienti. Prin accesarea si utilizarea site-ului, acceptati acesti Termeni si Conditii in totalitate; daca nu sunteti de acord cu oricare parte a acestor Termeni si Conditii, nu trebuie sa utilizati site-ul.

**2. Drepturi de proprietate intelectuala**

Continutul site-ului, inclusiv texte, grafica, logo-uri si imagini, este proprietatea MONDO KIDS EXPERT SRL si este protejat de legile privind drepturile de autor si marcile comerciale. Nu aveti voie sa reproduceti, distribuiti, modificati sau creati lucrari derivate fara permisiunea expresă a MONDO KIDS EXPERT SRL.

**3. Utilizarea site-ului**

Site-ul magiccastlebucuresti.ro este destinat furnizarii de informatii despre serviciile de organizare a petrecerilor pentru copii oferite de MONDO KIDS EXPERT SRL. Orice utilizare frauduloasa sau in scopuri ilegale este strict interzisa..

**4. Limitari de raspundere**

MONDO KIDS EXPERT SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea site-ului sau a informatiilor de pe acesta.

**5. Modificari ale Termenilor si Conditilor**

MONDO KIDS EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, fara notificare prealabila, precum si al continutului de pe site. Este responsabilitatea utilizatorilor sa verifice periodic aceasta pagina pentru orice modificari.

 

 

Call Now ButtonREZERVA ACUM!
Intrebari & Rezervari pe Whatsapp