Politica de Confidentialitate pentru www.magiccastlebucuresti.ro

Site-ul este detinut si administrat de MONDO KIDS EXPERT SRL. In cadrul acestei politici, ne putem referi la institutia noastra folosind termenii „MONDO KIDS EXPERT”, „noi”, „noua”, „nostru” etc, iar la dumneavoastra, ca utilizator si vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastra” etc.

Aceasta politica descrie informatiile pe care le colectam atunci cand vizitati www.magiccastlebucuresti.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor dumneavoastra personale, in conformitate cu aceasta politica.

Legaturi catre si de pe alte site-uri web

Site-ul poate contine legaturi catre si de pe site-uri web terte. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste site-uri web, retineti ca acestea au propriile politici de confidentialitate. MONDO KIDS EXPERT SRL nu are nicio responsabilitate sau raspundere pentru aceste politici sau modul in care aceste site-uri web isi gestioneaza datele. Verificati aceste politici inainte de a trimite orice informatii personale acestor site-uri.

Informatii colectate

Nu colectam date personale prin formulare web pe acest site. Orice informatie personala este furnizata voluntar de dumneavoastra prin intermediul comunicatiilor telefonice sau WhatsApp in scopul organizarii evenimentului. Informatiile colectate in acest mod pot include numele, numarul de telefon etc.

Utilizarea informatiilor

Informatiile colectate sunt utilizate exclusiv in scopul procesarii cererilor dumneavoastra si organizarii evenimentelor solicitate.

Transferuri internationale

Utilizam Google Analytics si alte servicii similare pentru analiza traficului pe site. Aceste servicii pot transfera informatii catre servere localizate in UE, SEE si/sau Statele Unite, conform politicilor lor de confidentialitate.

Google ADS poate utiliza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web sa analizeze modul in care utilizati respectivul site web. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului web vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate in UE, SEE si/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului web, elaborand rapoarte cu privire la activitatea site-ului web si furnizand alte servicii referitoare la activitatea site-ului web si la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti in cazul in care are aceasta obligatie conform legii sau in cazul in care acesti terti prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu alte date detinute de Google.

Pentru detalii suplimentare privind modul in care puteti controla informatiile trimise catre Google, vizitati politica Google de confidentialitate. https://policies.google.com/privacy/partners.

Prin contactarea telefonica privind ofertarea serviciilor, sunteti de acord cu informatiile colectate.

Acces la datele personale

Desi nu colectam date personale prin site, aveti dreptul sa solicitati informatii despre datele personale pe care le detinem ca urmare a comunicatiilor directe. Pentru aceasta, contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site. 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate la anumite intervale de timp, fara notificare prealabila. Va incurajam sa revizuiti periodic aceasta pagina pentru cele mai recente informatii privind practicile noastre de confidentialitate.

Call Now ButtonREZERVA ACUM!
Intrebari & Rezervari pe Whatsapp